Cursus zelfgenezend vermogen

“Je kunt veel meer dan je denkt”

In deze cursus, die gegeven wordt door Prof. Dr. Pierre Capel wordt uitgelegd hoe wij tot op zekere hoogte vitale levensprocessen zelf kunnen aansturen.

Dit gaat uit van de nieuwste wetenschappelijke inzichten  die duidelijk maken hoe onze emoties via de hersenen het gebruik van ons DNA aansturen . Negatieve emoties hebben een totaal ander effect op ons lichaam dan positieve. Met de nieuwste gen technologie kan nu worden aangetoond dat, bijv. bij eenzaamheid, honderden genen anders worden gebruikt dan bij een gezond sociaal leven met alle gevolgen van dien.

Het principe hierachter is dat in cellen  specifieke genen wisselend aan of uit worden gezet afhankelijk van de omstandigheden. Bij stress  wordt het gebruik van vele genen veranderd en bij langdurige stress  lijdt dit tot  sterk verhoogde kans op ziekten.  Bij Yoga, Meditatie en Sport treedt juist het omgekeerde op.  De oververhitte toestand keert weer terug in de natuurlijke stand  en de ziekte gevoeligheid neemt af en de levensverwachting stijgt.

Dat Yoga en Meditatie  en Fysieke inspanning een krachtige werking hebben is al duizenden jaren bekend en vaak wordt de verklaring gezocht in een spiritueel vlak. Hierdoor  ontstaat een tweedeling,  zij die geloven en zij die van dat vage gedoe niets moeten hebben. In deze training wordt deze tegenstelling  weggenomen. In begrijpelijke taal wordt het  mechanisme van Yoga en Meditatie en Sport uitgelegd. Het wordt duidelijk niet alleen hoe ziekten ontstaan, maar ook hoe wij een zelf genezende invloed kunnen uitoefenen.

Het blijkt dat je zelf veel meer kunt dan je denkt.

Naast  de zeer verhelderende theorie , die voor de ontwikkelde leek geheel  in een begrijpelijke  vorm wordt gebracht, wordt ook de praktijk beoefend .

De najaarscursus start op 7 september 2021

De cursus bestaat uit 8 opeenvolgende dinsdag avonden van 20.00 tot 22.00 uur en wordt gegeven in

Studio 61, Kapelstraat 61  1404HW Bussum

Kosten

De kosten voor de hele cursus inclusief cursus materiaal zijn € 150,-

overmaken op rekening: NL92ABNA 0624337561 t.n.v. Kpl Education

Inschrijven

inschrijven kan per e-mail  yogastudio61@gmail.com.

  6 comments for “Cursus zelfgenezend vermogen

Geef een reactie

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera